четвъртък, 9 октомври 2014 г.

Радосвета Кръстанова и Петър Канев: Еко рок фест Спасете Русе – 21 години по-късно



Откриване на дискусията “Природота чука на моята врата – в памет на Димитър Воев” на Сдружение Щастливеца, Фондация Димитър Воев – Нова генерация, в Червената къща 20 декември 2012
* * *
ВИЖТЕ ЦЯЛОТО СЪБИТИЕ ТУК:
ThumbnailСъбитието беше открито от Радосвета Кръстанова, председател на гражданско сдружение “Щастливеца”, преподавател по екологична политика и нови социални движения в НБУ и изследовател на зелените движения към Бургундския университет в гр. Дижон, Франция.
*
ThumbnailГалина Лачева от стария Фен клуб на Нова генерация беше водещ на дискусията “Между Дунав мост 1991 г. и Орлов мост 2012 г.” В 19,30 ч. мостът между двете блокади на Дунав мост и на Орлов мост очертаха  Любомир Костадинов(Гражданска група ЗаВитоша), с участието на Георги Стефанов (WWF България и СГС-Щастливеца) и Борислав Сандов (ПП Зелените), които в диалог с Галина Лачева, с Пенчо Попов-Чугра и с други представители на “старата нова генерация” и на новата гражданска вълна от “орловци” обсъдиха това, заради което бяхме на Орлов мост и защо може да се наложи отново да бъдем там.
Завършихме с разговор по скайп с Радомир – с Ивайло Демидов (Проект Димитър Воев), участвал в еко-рок феста от 1991 г. с тогавашната си група “Мефисто“.
поредица събития на сдружение Щастливеца и Образователна мрежа Място за бъдеще
с партньри ЦКД Червената къща и Фондация “Димитър Воев – Нова генерация”
от декември 2012 г.
посветени на Димитър Воев (1965-1992)

* * *
ПО ТАЗИ ТЕМА ВИЖТЕ ОЩЕ:

Няма коментари:

Публикуване на коментар